Wyświetlanie 1–30 z 68 wyników

  • HERBATKA MIODOKRZEW (HONEYBUSH) BIO (25 x 1,5 g) 37,5 g – DARY NATURY

    9,40 

    SKŁADNIKIMiodokrzew* 100 % (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISHoneybush, czyli miodokrzew, to dziko rosnąca roślina występująca jedynie na terenach Południowej Afryki i spokrewniona jest z cenionym na całym świecie Rooibosem. Napar z miodokrzewu wyróżnia się kwiatowym aromatem i słodkim, miodowym smakiem. Nie zawiera kofeiny, teiny oraz garbników, dzięki czemu idealnie nadaje się do spożywania przez dzieci, kobiety…

  • HERBATKA ZIELE SERDECZNIKA BIO 50 g – DARY NATURY

    3,60 

    SKŁADNIKIziele serdecznika* 100 % (*certyfikowany składnik ekologiczny) SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Jedną łyżeczkę zalać szklanką wrzątku i pozostawić pod przykryciem do zaparzenia na około 10-15 minut. ZALECANE SPOŻYCIE Pić 1-2 razy dziennie ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w suchym miejscu

  • HERBATKA ZIELE NAWŁOCI BIO 50 g – DARY NATURY

    3,38 

    SKŁADNIKIziele nawłoci* 100 % (* certyfikowany składnik ekologiczny) SPOSÓB PRZYGOTOWANIAJedną łyzeczkę zalać szklanką wrzątku i pozostawić pod przykryciem do zaparzenia na około 10-15 minut ZALECANE SPOŻYCIEPić 1-2 razy dziennie ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w suchym miejscu.

  • HERBATKA ZIELE RDESTU PTASIEGO BIO 50 g – DARY NATURY

    3,38 

    SKŁADNIKIziele rdestu ptasiego* 100 % (* certyfikowany składnik ekologiczny) SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Jedną łyżeczkę zalać szklanką wrzątku i pozostawić pod przykryciem do zaparzenia na około 10-15 minut. ZALECANE SPOŻYCIEPić 1-2 razy dziennie ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w suchym miejscu.

  • HERBATKA LIŚĆ BRZOZY BIO 50 g – DARY NATURY

    2,88 

    SKŁADNIKIliść brzozy* 100 % *produkt rolnictwa ekologicznego SPOSÓB PRZYGOTOWANIAJedną łyżeczkę herbatki zalać szklanką wrzątku i pozostawić pod przykryciem do zaparzenia na około 10-15 minut. ZALECANE SPOŻYCIEPić 1-2 razy dziennie. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym miejscu.

  • HERBATKA ZIELE GLISTNIKA BIO 50 g – DARY NATURY

    3,46 

    SKŁADNIKIziele glistnika* 100 % (*certyfikowany produkt ekologiczny) SPOSÓB PRZYGOTOWANIAJedną łyżeczkę herbatki zalać szklanką wrzątku i pozostawić pod przykryciem do zaparzenia na około 10-15 minut. ZALECANE SPOŻYCIEPić 1-2 razy dziennie. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w suchym miejscu.

  • HERBATKA LIŚĆ BABKI LANCETOWATEJ BIO 25 g – DARY NATURY

    2,88 

    SKŁADNIKIliść babki lancetowatej* 100 % *produkt rolnictwa ekologicznego OPISBabka lancetowata była stosowana przez wiele stuleci zarówno w medycynie ludowej jak i konwencjonalnej. Herbatka z liści babki ma działanie osłaniające. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w suchym miejscu. SPOSÓB PRZYGOTOWANIAŁyżeczkę liścia babki zalać wrzątkiem, odstawić na 15-20 minut. Przecedzić, pić wedle zapotrzebowania.

  • HERBATKA Z KORY WIERZBY BIO 100 g – DARY NATURY

    5,22 

    SKŁADNIKIkora wierzby* 100 % (*certyfikowany skłądnik ekologiczny) SPOSÓB PRZYGOTOWANIAJedną łyżeczkę zalać szklanką wrzątku i pozostawić pod przykryciem do zaparzenia na około 10-15 minut. ZALECANE SPOŻYCIEPić 1-2 razy dziennie. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym miejscu.

  • HERBATKA Z KŁĄCZA TATARAKU BIO 50 g – DARY NATURY

    3,82 

    SKŁADNIKItatarak kłącze* 100 % (*certyfikowany skłądnik ekologiczny) SPOSÓB PRZYGOTOWANIAJedną łyżeczkę herbatki zalać szklanką wrzątku i pozostawić pod przykryciem do zaparzenia na około 10-15 minut. ZALECANE SPOŻYCIEPić 1-2 razy dziennie. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym miejscu.

  • HERBATKA ZIELE BLUSZCZYKU BIO 25 g – DARY NATURY

    3,60 

    SKŁADNIKIziele bluszczyku* 100 % (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISZiela bluszczyku można używać zarówno jako przyprawy, jak i sporządzać z niego smaczny napar. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Jedną łyżeczkę zalać szklanką wrzątku i pozostawić pod przykryciem do zaparzenia na około 10-15 minut. ZALECANE SPOŻYCIE Pić 1-2 razy dziennie ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w suchym miejscu.

  • HERBATKA ZIELE PRZETACZNIKA BIO 50 g – DARY NATURY

    4,05 

    SKŁADNIKIziele przetacznika* 100 % (* certyfikowany składnik ekologiczny) SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Jedną łyżeczkę zalać szklanką wrzątku i pozostawić pod przykryciem do zaparzenia na około 10-15 minut. ZALECANE SPOŻYCIE Pić 1-2 razy dziennie ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w suchym miejscu.

  • HERBATKA ZIELE RZEPIKU BIO 50 g – DARY NATURY

    3,60 

    SKŁADNIKIziele rzepiku* 100 % (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISNasze herbatki powstają ze specjalnie wyselekcjonowanych, najwyższej jakości, ręcznie pakowanych składników. Nadają się do sporządzania smacznych, aromatycznych naparów pełnych naturalnego bogactwa, które z powodzeniem mogą zastępować inne codzienne napoje. SPOSÓB PRZYGOTOWANIAJedną łyżeczkę herbatki zalać szklanką wrzątku i pozostawić pod przykryciem do zaparzenia na około 10-15 minut. ZALECANE SPOŻYCIEPić…

  • HERBATKA KORZEŃ POKRZYWY BIO 50 g – DARY NATURY

    4,05 

    SKŁADNIKIkorzeń pokrzywy* 100 % *produkt rolnictwa ekologicznego SPOSÓB PRZYGOTOWANIAJedną łyżeczkę herbatki zalać szklanką wrzątku i pozostawić pod przykryciem do zaparzenia na około 10-15 minut. ZALECANE SPOŻYCIEPić 1-2 razy dziennie. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym miejscu.

  • HERBATKA OWOC GŁOGU BIO (25 x 2 g) 50 g – DARY NATURY

    5,00 

    SKŁADNIKI owoc głogu* 100 % (*certyfikowany składnik ekologiczny) SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Jedną saszetkę (2 g) herbatki zalać szklanką wrzątku i pozostawić pod przykryciem do zaparzenia na około 10 – 15 minut. ZALECANE SPOŻYCIE Pić 2 razy dziennie. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym miejscu.

  • HERBATKA Z KŁĄCZA PERZU BIO 50 g – DARY NATURY

    3,38 

    SKŁADNIKIkłącze perzu* 100 % (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPIS Ekologiczna herbatka z kłącza perzu. Możną nią zastąpić inne codzienne napoje. SPOSOB PRZYGOTOWANIAJedną łyżeczkę zalać szklanką wrzątku i pozostawić pod przykryciem do zaparzenia na około 10-15 minut. Pić 1-2 razy dziennie. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w suchym miejscu.

  • HERBATKA ZIELE PRZYWROTNIKA BIO 25 g – DARY NATURY

    4,18 

    SKŁADNIKIziele przywrotnika* 100 % (* certyfikowany składnik ekologiczny) SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Jedną łyżeczkę zalać szklanką wrzątku i pozostawić pod przykryciem do zaparzenia na około 10-15 minut. ZALECANE SPOŻYCIE Pić 1-2 razy dziennie ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w suchym miejscu.

  • HERBATKA Z KWIATOSTANU KOCANKI BIO 25 g – DARY NATURY

    3,10 

    SKŁADNIKIkwiat kocanki* 100 % (*certyfikowany składnik ekologiczny) SPOSÓB PRZYGOTOWANIAJedną łyżeczkę zalać szklanką wrzątku i pozostawić pod przykryciem do zaparzenia na około 10-15 minut. ZALECANE SPOŻYCIEPić 1-2 razy dziennie. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym miejscu.

  • HERBATKA ZIELE JEMIOŁY BIO 50 g – DARY NATURY

    2,88 

    SKŁADNIKIziele jemioły* 100 % (*certyfikowany składnik ekologiczny) SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Jedną łyżeczkę zalać szklanką wrzątku i pozostawić pod przykryciem do zaparzenia na około 10-15 minut. ZALECANE SPOŻYCIE Pić 1-2 razy dziennie ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w suchym miejscu.

  • HERBATKA LIŚĆ BABKI ZWYCZAJNEJ BIO 50 g – DARY NATURY

    3,10 

    SKŁADNIKIliść babki zwyczajnej* 100 %. (*produkt rolnictwa ekologicznego) OPISWedług literatury zielarskiej liście babki były dawniej jednym z najczęściej używanych środków, szczególnie w postaci okładów. Obecnie surowiec może służyć jako środek osłaniający dla osób mających problemy z górnymi drogami oddechowymi. SPOSÓB UŻYCIA Jedną saszetkę herbatki zalać szklanką wrzątku i pozostawić pod przykryciem do zaparzenia na około…

  • HERBATKA ZIELE JEMIOŁY BIO 200 g – DARY NATURY

    6,26 

    SKŁADNIKIziele jemioły* 100 % (* certyfikowany składnik ekologiczny) SPOSÓB PRZYGOTOWANIAJedną łyżeczkę zalać szklanką wrzątku i pozostawić pod przykryciem do zaparzenia na około 10-15 minut. ZALECANE SPOŻYCIEPić 1-2 razy dziennie ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w zaciemnionym miejscu

  • HERBATKA Z PŁATKÓW RÓŻY BIO 20 g – DARY NATURY

    8,82 

    SKŁADNIKIPłatki róży* 100 % (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPIS Ekologiczna herbatka z płatków róży. Możną nią zastąpić inne codzienne napoje. SPOSÓB PPRZYGOTOWANIAJedną łyżeczkę herbatki zalać szklanką wrzątku i pozostawić pod przykryciem do zaparzenia na około 10-15 minut. Pić 1-2 razy dziennie ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w suchym miejscu.

  • HERBATKA OWOC BORÓWKI CZERNICY BIO 100 g – DARY NATURY

    21,96 

    SKŁADNIKIowoc borówki czernicy* 100% (*certyfikowany składnik ekologiczny) SPOSOB PRZYGOTOWANIAJedną łyżeczkę zalać szklanką wrzątku i pozostawić pod przykryciem do zaparzenia na około 10-15 minut. Pić 1-2 razy dziennie. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w suchym miejscu.

  • HERBATKA Z KWIATU BŁAWATKA BIO 25 g – DARY NATURY

    7,29 

    SKŁADNIKIpłatki bławatka 100 %* (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISZ kwiatów bławatka możemy przygotować smaczny, aromatyczny napar o głębokiej, niebieskiej barwie. Świetnie sprawdza się również jako dekoracja potraw i deserów. SPOSÓB PRZYGOTOWANIAJedną łyżeczkę zalać szklanką wrzątku i pozostawić pod przykryciem do zaparzenia na około 10-15 minut. Pić 1-2 razy dziennie ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w suchym miejscu.

  • HERBATKA LIŚĆ MELISY BIO 100 g – DARY NATURY

    11,97 

    SKŁADNIKILiść melisy* 100 % (*certyfikowany składnik ekologiczny) SPOSÓB PRZYGOTOWANIAJedną łyżeczkę zalać szklanką wrzątku i pozostawić pod przykryciem do zaparzenia na około 10-15 minut. Pić 1-2 razy dziennie. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w suchym miejscu

  • HERBATKA ZIELE CZYSTKA BIO (25 x 2 g) 50 g – DARY NATURY

    7,62 

    SKŁADNIKIczystek ziele* 100% (Cistus Incanus) (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISSuplement diety. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA1 saszetkę herbatki zalać szklanką wrzątku i pozostawić pod przykryciem do zaparzenia na około 10- 15 minut. Wypić cały napar jednorazowo lub podzielić go na 2 porcję. ZALECANE SPOŻYCIENie należy przekraczać zalecanej porcji do spożycia w ciągu dnia. Suplement diety nie może być stosowany…

  • HERBATKA OWOC JARZĘBINY BIO 50 g – DARY NATURY

    3,96 

    SKŁADNIKIOwoc jarzębiny* 100 % (*certyfikowany składnik ekologiczny) SPOSÓB PRZYGOTOWANIAJedną łyżeczkę zalać szklanką wrzątku i pozostawić pod przykryciem do zaparzenia na około 10-15 minut. Pić 1-2 razy dziennie. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w suchym miejscu.

  • HERBATKA Z JEŻÓWKI PURPUROWEJ BIO 50 g – DARY NATURY

    5,73 

    SKŁADNIKIziele jeżówki* 100 % (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPIS Ekologiczna herbatka z jeżówki. Możną nią zastąpić inne codzienne napoje. SPOSÓB PRZYGOTOWANIAWewnętrznie: 1 łyżeczkę ziela jeżówki zalać szklanką wrzątku i pozostawić na ok. 10-15 minut pod przykryciem. Można pić bez ograniczeń. Zewnętrznie: 2 łyżeczki ziela jeżówki zalać szklanką wrzątku i pozostawić pod przykryciem na ok. 15-20 mintu….

  • HERBATKA KWIAT MNISZKA BIO 25 g – DARY NATURY

    5,67 

    SKŁADNIKIkwiat mniszka*100% (*certyfikowany składnik ekologiczny) SPOSÓB UŻYCIA i DAWKOWANIEJedną łyżeczkę zalać szklanką wrzątku i pozostawić pod przykryciem do zaparzenia na około 10-15 minut. Pić 1-2 razy dziennie. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w suchym miejscu

  • HERBATKA LIŚĆ MORWY BIAŁEJ BIO 50 g – DARY NATURY

    4,05 

    SKŁADNIKI liść morwy białej* 100 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISMorwa biała jest niewielkim drzewem liściastym pochodzącym z Azji. Napary z jej liści, są w smaku słodkawe i delikatne.Morwa biała reguluje poziom cukru we krwi. Zrównoważony sposób żywienia oraz zdrowy tryb życia są niezbędne do prawidłowego funkcjonowania organizmu.Zalecana porcja produktu do spożycia niezbędna do uzyskania korzystnego…

  • HERBATKA Z KOPRU WŁOSKIEGO BIO 150 g – LEBENSBAUM

    13,80 

    SKŁADNIKIherbatka z nasion kopru włoskiego* (* certyfikowany składnik ekologiczny) OPIS Herbatka z kopru włoskiego o łagodnym smaku i aromacie. Herbatka dla całej rodziny. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Wsypać 1 czubatą łyżeczkę do filiżanki zalać świeżą, wrzącą wodą i odstawić na 7 – 10 minut. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym miejscu.