Wyświetlanie wszystkich wyników: 15

  • OCET KOKOSOWY BIO 250 ml – GENUINE COCONUT

    12,07 

    SKŁADNIKIwoda kokosowa*, cukier trzcinowy* (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISIdealny do sosów do sałatek, marynowania i gotowania. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 mlWartość energetyczna: 15 kJ / 4 kcalTłuszcz: 0 gw tym kwasy nasycone: 0 gWęglowodany: 0,7 gw tym cukry: 0,7 gBiałko: 0,2 gSól: 0 g ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Trzymać z dala od…

  • OCET JABŁKOWY 5 % NIEFILTROWANY BIO 500 ml – BIO PLANET

    9,74 

    SKŁADNIKIekologiczny ocet jabłkowy 100 %. OPISEkologiczny ocet jabłkowy niefiltrowany polecamy do dressingów, marynat, sosów. Naturalnie mętny. Przed spożyciem wstrząsnąć. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 30 dni.

  • OCET JABŁKOWY 5 % NIEFILTROWANY BIO 250 ml – BIO PLANET

    6,20 

    SKŁADNIKIekologiczny ocet jabłkowy 100 %. OPISEkologiczny ocet jabłkowy niefiltrowany polecamy do dressingów, marynat, sosów. Naturalnie mętny. Przed spożyciem wstrząsnąć. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 30 dni.

  • OCET JABŁKOWY 5 % NIEFILTROWANY BIO 1 L – BIO PLANET

    14,28 

    SKŁADNIKIekologiczny ocet jabłkowy 100 %. OPISEkologiczny ocet jabłkowy niefiltrowany polecamy do dressingów, marynat, sosów. Naturalnie mętny. Przed spożyciem wstrząsnąć. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 30 dni.

  • OCET JABŁKOWY 5 % NIEFILTROWANY DEMETER BIO 330 ml – BEUTELSBACHER

    8,08 

    SKŁADNIKI ocet jabłkowy niefiltrowany* (* z upraw biodynamicznych) OPIS Ocet nie z koncentratu, niepasteryzowany. Kwasowość: 5 %. Zawiera naturalny osad. Przed spożyciem wstrząsnąć. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 mlWartość energetyczna: 75 kJ / 18 kcal Tłuszcz: 0,1 g w tym kwasy nasycone: 0,02 g Węglowodany: 0,4 g w tym cukry: 0,01 g Białko: 0,1 g Sól:…

  • OCET JABŁKOWY 5 % NIEFILTROWANY DEMETER BIO 750 ml – BEUTELSBACHER

    11,69 

    SKŁADNIKI ocet jabłkowy niefiltrowany* (* z upraw biodynamicznych) OPISOcet nie z koncentratu, niepasteryzowany. Kwasowość: 5 %. Przed spożyciem wstrząsnąć. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 75 kJ / 18 kcal Tłuszcz: 0,1 g w tym kwasy nasycone: 0,02 g Węglowodany: 0,4 g w tym cukry: 0,1 g Białko: 0,1 g Sól: 0,005 g ZALECANE WARUNKI…

  • OCET RYŻOWY DO SUSHI NIESŁODZONY FILTROWANY BIO 250 ml – TERRASANA

    17,27 

    SKŁADNIKI woda, ryż brązowy*, sól morska, fermentowane koji (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISOcet ryżowy do sushi jest wykonana z wysokiej jakości składników organicznych, a także poddany jest długoterminowej fermentacji. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Użyj octu by nadać posmak sushi do ryżu, sałatek, sosów, gulaszu. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna – 13 kJ / 3 kcal Tłuszcz –…

  • OCET JABŁKOWY 5 % NIEFILTROWANY BIO 500 ml – BIO FOOD

    9,63 

    SKŁADNIKI ocet z ekologicznego wina jabłkowego OPISOcet jabłkowy ekologiczny wzbogaci smak dań z drobiu i ryb, jest również niezbędny do przygotowania dressingów do sałatek oraz sosów. Marynata na bazie octu jabłkowego nada warzywom i owocom delikatnego smaku. Ocet jabłkowy ekologiczny to produkt otrzymany przez naturalną, biologiczną fermentację octową ekologicznego wina jabłkowego. Naturalny mętny. Występujący osad…

  • OCET BALSAMICZNY Z MODENY FILTROWANY BIO 250 ml – ALCE NERO

    13,95 

    SKŁADNIKIocet winny*, moszcz winogronowy*, gotowany moszcz winogronowy* (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISOcet balsamiczny z Modeny z ekologicznych winogron Emilian, leżakowany w tradycyjnych drewnianych beczkach. Stanowi wyśmienity dodatek do potraw kuchni śródziemnomorskiej, m.in. do mięs, sałat, marynat i sosów. Kwasowość: 6 %. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu

  • OCET WINNY CZERWONY BIO 500 ml – LA BIO IDEA

    10,18 

    SKŁADNIKIwino z czerwonych winogron* (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPIS Kwasowość 6 % WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 89 kJ /21 kcal Tłuszcz: 0 g w tym kwasy nasycone: 0 g Węglowodany: 0,4 g w tym cukry: 0,4 g Białko: 0,01 g Sól: 0,02 g ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w zacienionym miejscu. Po otwarciu przechowywać w…

  • OCET WINNY BIAŁY BIO 500 ml – LA BIO IDEA

    10,18 

    SKŁADNIKIwino z białych winogron* (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPIS Kwasowość 6 % WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 89 kJ /21 kcal Tłuszcz: 0 g w tym kwasy nasycone: 0 g Węglowodany: 0,4 g w tym cukry: 0,4 g Białko: 0,01 g Sól: 0,02 g ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w zacienionym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce.

  • OCET JABŁKOWY 5 % NIEFILTROWANY BIO 250 ml – BIO FOOD

    7,48 

    SKŁADNIKIocet z ekologicznego wina jabłkowego OPISOcet jabłkowy ekologiczny wzbogaci smak dań z drobiu i ryb, jest również niezbędny do przygotowania dressingów do sałatek oraz sosów. Marynata na bazie octu jabłkowego nada warzywom i owocom delikatnego smaku. Ocet jabłkowy ekologiczny to produkt otrzymany przez naturalną, biologiczną fermentację octową ekologicznego wina jabłkowego. Naturalny mętny. Występujący osad tworzą…

  • OCET BALSAMICZNY Z MODENY FILTROWANY BIO 500 ml – ALCE NERO

    15,67 

    SKŁADNIKIocet winny*, zagęszczony moszcz gronowy*, gotowany moszcz gronowy* (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISOcet balsamiczny z Modeny z ekologicznych winogron Emilian, leżakowany w tradycyjnych drewnianych beczkach. Stanowi wyśmienity dodatek do potraw kuchni śródziemnomorskiej, m.in. do mięs, sałat, marynat i sosów. Kwasowość: 6 %. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

  • OCET JABŁKOWY 5 % NIEFILTROWANY BIO 700 ml – BIO FOOD

    10,90 

    SKŁADNIKI ocet z ekologicznego wina jabłkowego OPISOcet jabłkowy ekologiczny wzbogaci smak dań z drobiu i ryb, jest również niezbędny do przygotowania dressingów do sałatek oraz sosów. Marynata na bazie octu jabłkowego nada warzywom i owocom delikatnego smaku. Ocet jabłkowy ekologiczny to produkt otrzymany przez naturalną, biologiczną fermentację octową ekologicznego wina jabłkowego. Naturalny mętny. Występujący osad…

  • OCET JABŁKOWY 5 % FILTROWANY BIO 500 ml – ALCE NERO

    11,40 

    SKŁADNIKIocet jabłkowy* (*certyfikowany składnik ekologiczny), całkowita kwasowość 5 % UWAGI Osad jest zjawiskiem naturalnym i nie wpływa na jakość produktu. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.