Wyświetlanie wszystkich wyników: 10
-

18,23 zł
SKŁADNIKI Białko dyni proszek* (60%) (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPIS Produkt bez SOI, bez laktozy. Produkt polecany osobom nastawionym na zdowy styl życia, aktywnym fizycznie, zwolennikom fitnessu, sportowcom. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 1734 kJ/414 kcalTłuszcz: 12,8 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,3 gWęglowodany: 2,5 gw tym cukry: 2,5 gBłonnik: 13 gBiałko: 60 gSól: 2…
-

18,23 zł
SKŁADNIKIBiałko bobu proszek* (55 %) (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPIS Produkt bez SOI, bez laktozy. Produkt polecany osobom nastawionym na zdrowy styl życia, aktywnym fizycznie, zwolennikom fitnessu, sportowcom. Po spożyciu pozostawia wrażenie sytości przez dłuższy czas. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 1418 kJ / 336 kcal Tłuszcz: 4 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,7…
-

69,40 zł
SKŁADNIKIbiałko konopne w proszku* (*certyfikowany składnik ekologiczny). Nie zawiera tetrahydrokannabinolu – THC. OPIS Wegański 100 % proszek z konopi zawiera 50 % białka, naturalnie bogaty w niezbędne aminokwasy. Średnia porcja zawiera 17 g białka. Białko pomaga w utrzymaniu masy mięśniowej. Wysokiej jakości białko z nasion tłoczonych na zimno. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA 1,5 miarki proszku (30-35 g)…
-

12,15 zł
SKŁADNIKI ekologiczne białko z grochu 100 %. OPIS Białko z ekologicznego grochu to jedno z najlepszych źródeł białka pochodzenia roślinnego. Pozostawia na długo uczucie sytości, idealnie sprawdzi się dla osób będących na diecie wysokobiałkowej, wegańskiej, a także dla sportowców. Polecamy spożywać 2 – 3 łyżeczki (około 4-6 g) białka dziennie jako dodatek do smoothie, koktajli,…
-

26,42 zł
SKŁADNIKISłodka SERWATKA w proszku* (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISSERWATKA ma swoje zastosowanie jako napoje, wyroby piekarskie, cukiernicze, lody, kosmetyki SPOSÓB PRZYGOTOWANIANapój z serwatki: 1. 3 płaskie łyżki stołowe (ok. 25 g) rozpuścić w 250 ml letniej lub zimnej wody. Do przygotowania napoju użyć miksera lub shakera. Dla uzyskania pełniejszego smaku napoju, wodę można zastąpić mlekiem lub…
-

12,69 zł
SKŁADNIKIekologiczne białko z pestek dyni w proszku OPIS Białko z ekologicznych pestek dyni pozostawia na długo uczucie sytości. Idealnie sprawdzi się dla osób będących na diecie wysokobiałkowej, wegańskiej, a także uprawiających sport. Sposób przygotowania: 5 łyżeczek (15 g) produktu wymieszać z 200 ml soku, mleka, napoju roślinnego lub wody. Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące…
-

13,60 zł
SKŁADNIKIekologiczne białko słonecznikowe w proszku OPIS Białko z ekologicznego słonecznika pozostawia na długo uczucie sytości. Idealnie sprawdzi się dla osób będących na diecie wysokobiałkowej, wegańskiej, a także uprawiających sport. Sposób przygotowania: 5 łyżeczek (15 g) produktu wymieszać z 200 ml soku, mleka, napoju roślinnego lub wody. Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry. WARTOŚĆ ODŻYWCZA…
-

14,84 zł
SKŁADNIKIekologiczne białko z ryżu brązowego w proszku OPIS Białko z ekologicznego ryżu brązowego pozostawia na długo uczucie sytości. Idealnie sprawdzi się dla osób będących na diecie wysokobiałkowej, wegańskiej, a także uprawiających sport. Sposób przygotowania: 5 łyżeczek (15 g) produktu wymieszać z 200 ml soku, mleka, napoju roślinnego lub wody. Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące…
-

80,05 zł
SKŁADNIKI koncentrat białka serwatkowego z MLEKA krowiego* 100 % (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISCzysta SERWATKA z ekologicznie hodowanych krów z Austrii, znanych z doskonałego MLEKA i jakość serwatki. Co najmniej 60% ich paszy to trawa, koniczyny i siano a troska o krowy jest zgodna z surowymi standardami ekologicznymi. Zawiera 80 % białka. Średnia porcja zawiera 20…
-

10,48 zł
SKŁADNIKIgluten pszenny* (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISSeitan, zwany też inaczej „chińskim mięsem” jest wysokobiałkowym produktem wegańskim, wytwarzanym z glutenu pszennego. Stosuje się go głównie jako substytut mięsa. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA1) Do miski wlać szklankę wody (ok.125 ml) i wsypać cały seitan w proszku z torebki. Mieszać (najlepiej widelcem), aby nie powstały grudki do momentu, aż ciasto wchłonie…