Wyświetlanie wszystkich wyników: 19
-

38,73 zł
SKŁADNIKI woda, nasiona SOI*, sól morska 6,7 %, alkohol*, regulator kwasowości: kwas mlekowy, ocet ryżowy*, Aspergillus oryzae (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPIS Produkt pasteryzowany. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml Wartość energetyczna – 340 kJ / 81 kcal Tłuszcz – 0 g w tym nasycone kwasy tłuszczowe – 0 g Węglowodany – 4,1 g w tym cukry…
-

17,01 zł
SKŁADNIKIwoda, nasiona SOI*, sól morska, solone shochu* (woda, ryż*, sól, Aspergillus oryzae), Aspergillus oryzae (*certyfikowany składnikekologiczny) OPISSos otrzymany w wyniku tradycyjnej japońskiej fermentacji przez 9 miesięcy. Produkt pasteryzowany. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml Wartość energetyczna – 315 kJ/ 74 kcalTłuszcz – 0,2 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0 gWęglowodany – 8,3 gw tym cukry…
-

17,69 zł
SKŁADNIKI Shoyu* 43,9% (woda, SOJA*, PSZENICA*, sól morska, alkohol*, Aspergillus oryzae), syrop ryżowy*, mirin* (ryż*, woda, Aspergillus oryzae), woda, biały ocet winny* (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISIdealny do potraw sushi. Słodki sos SOJOWY jest doskonały z gotowanym ryżem i pasuje do wielu potraw. Może być także używany do karmelizacji warzyw lub owoców by stworzyć niezwykły smak….
-

20,07 zł
SKŁADNIKI woda, SOJA*, PSZENICA*, sól morska, alkohol, ocet*, regulator kwasowości: kwas mlekowy, Aspergillus oryzae (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPIS Sos Shoyu charakteryzuje się lekkim alkoholowym posmakiem – jest to wynik fermentacji PSZENICY. W związku z tym nadaje się do dłuższego gotowania, najlepiej dodać go pod koniec przygotowania posiłku, aby sos nie utracił charakterystycznego aromatu. Shoyu doskonale…
-

21,19 zł
SKŁADNIKIziarno SOI*, woda, sól morska, alkohol shochu* (woda, ryż*, sól, Aspergillus oryzae), Aspergillus oryzae (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPIS Produkt pasteryzowany. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna – 354 kJ / 83 kcal Tłuszcz – 0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0 g Węglowodany – 6,5 g w tym cukry – 0,5 g Błonnik…
-

18,42 zł
SKŁADNIKI woda, ziarno SOI*, PSZENICA*, sól morska, Aspergillus oryzae (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISProdukt pasteryzowany. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna – 264 kJ / 62 kcal Tłuszcz – 0,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0 g Węglowodany – 6,2 g w tym cukry – 0 g Błonnik – 0,7 g Białko –…
-

15,70 zł
SKŁADNIKIwoda, ziarno SOI*, sól morska, alkohol shochu* (woda, ryż*, Aspergillus oryzae), Aspergillus oryzae (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPIS Produkt pasteryzowany. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna – 354 kJ / 83 kcal Tłuszcz – 0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0 g Węglowodany – 7,2 g w tym cukry – 0,5 g Błonnik –…
-

15,94 zł
SKŁADNIKIwoda, syrop ryżowy*, tamari* (woda, SOJA*, sól morska, alkohol, Aspergillus oryzae), przyprawa Mirin* (ryż*, woda, Aspergillus oryzae), skrobia kukurydziana*, ocet ryżowy*, sól morska, czosnek*, cebula*, imbir* (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPIS Słodki, tradycyjny sos Japoński, przygotowany na bazie sosu Tamari. Produkt pasteryzowany. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna – 665 kJ / 156 kcal Tłuszcz…
-

13,51 zł
SKŁADNIKI woda, SOJA* (25 %), PSZENICA*, sól morska, Aspergillus oryzae (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPIS Produkt pasteryzowany. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna: 226 kJ / 54 kcal Tłuszcz: 0,1 g w tym kwasy nasycone: 0 g Węglowodany: 5,8 g w tym cukry: 1,5 g Błonnik: 0 g Białko: 7,5 g Sól: 14 g ZALECANE…
-

9,29 zł
SKŁADNIKIwoda, SOJA* (39 %), sól morska, Aspergillus oryzae. (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPIS Sos japoński tamari do gotowania ze sfermentowanej soi. Fermentacja jest za pomocą kultur koji (Aspergillus oryzae) i trwa ponad 1,5 roku. Produkt pasteryzowany. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna: 293 kJ/70 kcal Tłuszcz: 0,1 g w tym kwasy nasycone: 0 g Węglowodany:…
-

24,15 zł
SKŁADNIKI woda, nasiona SOI*, sól morska 6,7 %, alkohol*, regulator kwasowości: kwas mlekowy, ocet ryżowy*, Aspergillus oryzae (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPIS Produkt pasteryzowany. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml Wartość energetyczna – 340 kJ / 81 kcal Tłuszcz – 0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone- 0 g Węglowodany – 4,1 g w tym cukry –…
-

30,72 zł
SKŁADNIKIwoda, SOJA*, sól morska, alkohol, Aspergillus oryzae (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPIS Tradycyjne Tamari stosowany jest do uwydatniania smaku duszonych mięs, zup, makaronów, smażonych warzyw, dressingów, marynat. Doskonały w połączeniu z octem lub winem ryżowym, imbirem, czosnkiem, musztardą i pieprzem. Produkt pasteryzowany. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml Wartość energetyczna – 346 kJ / 82 kcal Tłuszcz…
-

20,12 zł
SKŁADNIKI woda, SOJA*, sól morska, alkohol, Aspergillus oryzae (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPIS Tradycyjne Tamari stosowany jest do uwydatniania smaku duszonych mięs, zup, makaronów, smażonych warzyw, dressingów, marynat. Doskonały w połączeniu z octem lub winem ryżowym, imbirem, czosnkiem, musztardą i pieprzem. Produkt pasteryzowany. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna – 346 kJ / 82 kcal Tłuszcz…
-

37,09 zł
SKŁADNIKI woda, SOJA*, sól morska (10,3 %), alkohol*, Aspergillus oryzae (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISProdukt odpowiedni dla wegan. Tradycyjnie Tamari stosowany jest do uwydatniania smaku duszonych mięs, zup, makaronów, smażonych warzyw, dressingów, marynat. Doskonały w połączeniu z octem lub winem ryżowym, imbirem, czosnkiem, musztardą i pieprzem. Produkt pasteryzowany. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml Wartość energetyczna –…
-

23,95 zł
SKŁADNIKI woda, SOJA*, sól morska, alkohol, Aspergillus oryzae (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPIS Produkt odpowiedni dla wegan. Tradycyjnie Tamari stosowany jest do uwydatniania smaku duszonych mięs, zup, makaronów, smażonych warzyw, dressingów, marynat. Doskonały w połączeniu z octem lub winem ryżowym, imbirem, czosnkiem, musztardą i pieprzem. Produkt pasteryzowany. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna – 405…
-

23,87 zł
SKŁADNIKI woda, SOJA*, PSZENICA*, sól morska, alkohol*, Aspergillus oryzae (*składniki ekologiczne) OPISSos Shoyu charakteryzuje się lekkim alkoholowym posmakiem – jest to wynik fermentacji PSZENICY. W związku z tym nadaje się do dłuższego gotowania, najlepiej dodać go pod koniec przygotowania posiłku, aby sos nie utracił charakterystycznego aromatu. Shoyu doskonale komponuje się z piklami, w potrawach z…
-

15,90 zł
SKŁADNIKIwoda, SOJA*, PSZENICA*, sól morska, alkohol*, Aspergillus oryzae (*składniki ekologiczne) OPISSos Shoyu charakteryzuje się lekkim alkoholowym posmakiem – jest to wynik fermentacji PSZENICY. W związku z tym nadaje się do dłuższego gotowania, najlepiej dodać go pod koniec przygotowania posiłku, aby sos nie utracilł charakterystycznego aromatu. Shoyu doskonale komponuje się z piklami, w potrawach z woka,…
-

14,48 zł
SKŁADNIKI woda, SOJA*, sól morska, alkohol*, Aspergillus oryzae (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPIS Tradycyjne Tamari stosowany jest do uwydatniania smaku duszonych mięs, zup, makaronów, smażonych warzyw, dressingów, marynat. Doskonały w połączeniu z octem lub winem ryżowym, imbirem, czosnkiem, musztardą i pieprzem. Produkt pasteryzowany. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna – 346 kJ / 82 kcal…
-

11,28 zł
SKŁADNIKIwoda, SOJA*, PSZENICA*, sól morska, alkohol*, Aspergillus oryzae (*składniki ekologiczne) OPIS Sos Shoyu charakteryzuje się lekkim alkoholowym posmakiem – jest to wynik fermentacji PSZENICY. W związku z tym nadaje się do dłuższego gotowania, najlepiej dodać go pod koniec przygotowania posiłku, aby sos nie utracił charakterystycznego aromatu. Shoyu doskonale komponuje się z piklami, w potrawach z…