Showing all 17 results

  • SOJA EDAMAME W ZALEWIE BIO 200 g (130 g) (PUSZKA) – RAPUNZEL

    8,01 

    SKŁADNIKIekologiczna SOJA edamame, woda, sól morska OPIS Ziarna SOI Edamame zawierają dużo białka i są źródłem błonnika pokarmowego. Warzywo to jest bardzo popularne w kuchni azjatyckiej, szczególnie w Japonii, Chinach, jak również na Hawajach.Podczas gotowania ziarna zmieniają kolor od jasnozielonego do beżowego.Produkt sterylizowany. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g po odsączeniuWartość energetyczna: 416 kJ/100 kcal Tłuszcz:…

  • CIECIERZYCA W ZALEWIE BEZGLUTENOWA BIO 310 g (180 g) – FARMA ŚWIĘTOKRZYSKA

    4,95 

    SKŁADNIKIwoda, ciecierzyca* (27 %), sól (* certyfikowany składnik ekologiczny) OPIS Produkt pasteryzowany. Produkt do bezpośredniego spożycia. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 386 kJ/92 kcalTłuszcz: 1,2 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 gWęglowodany: 12 gw tym cukry: 3,0 gBłonnik: 4,6 gBiałko: 5,9 gSól: 1,1 g INFORMACJA ALERGENNAMoże zawierać SOJĘ, ORZECHY, SELER, nasiona SEZAMu, GORCZYCĘ. ZALECANE…

  • FASOLA BIAŁA DROBNA W ZALEWIE BIO 400 g (240 g) (PUSZKA) – LA BIO IDEA

    4,86 

    SKŁADNIKIFasola drobna biała*, woda, sól morska (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPIS Fasolka gotowa do spożycia. Idealnie nadaje się do sałatek oraz potraw z makaronu WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna: 436 kJ / 104 Kcal Tłuszcz: 0,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,1 g Węglowodany: 13,5 g w tym cukry: 0,3 g Błonnik: 6,9…

  • SOCZEWICA W ZALEWIE BIO 400 g (240 g) (PUSZKA) – LA BIO IDEA

    4,86 

    SKŁADNIKISoczewica brązowa*, woda, sól morska (*certyfikowany składnik ekologiczny) WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 405 kJ / 96 kcal Tłuszcz: 0,4 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,1 g Węglowodany: 13,1 g w tym cukry: 0,2 g Błonnik: 4,6 g Białko: 7,7 g Sól: 0,75 g OPIS: Idealna do sałatek i potraw z makaronu. ZALECANE…

  • TOFU W ZALEWIE BIO 500 g (240 g) – SMAAKT

    15,79 

    SKŁADNIKIwoda, tofu* 44 % (ziarna SOI*, podpuszczka: siarczan wapnia), sól morska (*certyfikowany składnik ekologiczny) SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Przed użyciem odsączyć z wody. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 281 kJ/67 kcal Tłuszcz: 3,8 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,6 g Węglowodany: 0,9 g w tym cukry: 0 g Błonnik: 1,0 g Białko: 6,9 g Sól:…

  • TEMPEH W ZALEWIE BIO 400 g (175 g) – SMAAKT

    15,01 

    SKŁADNIKI ziarna SOI* 80 %, woda, kultury grzyba Rhizopus (*certyfikowany składnik ekologiczny) WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 800 kJ / 191 kcal Tłuszcz: 8,0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,1 g Węglowodany: 11 g w tym cukry: 0 g Błonnik: 5,6 g Białko: 17 g Sól: 0,02 g Magnez: 62 mg (17%) dzienna…

  • FASOLA MIX W ZALEWIE BIO 400 g (240 g) (PUSZKA) – LA BIO IDEA

    6,62 

    SKŁADNIKIwoda, czerwona fasola kidney* (15 %), ciecierzyca* (15 %), biała fasola drobna* (15 %), fasola MASŁOwa* (15 %), sól morska (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPIS Produkt sterylizowany. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g (po odsączeniu) Wartość energetyczna: 515 kJ/123 kcal; Tłuszcz: 2,6 g; w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,4 g Węglowodany: 15,8 g; w tym cukry: 0,3…

  • FASOLKA ZIELONA W ZALEWIE BIO 340 g (185 g) (SŁOIK) – BIO PLANET

    5,40 

    SKŁADNIKI fasolka szparagowa zielona*, woda, sól morska (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISMoże stanowić dodatek do zimnych lub ciepłych dań. W przypadku spożycia na ciepło podgrzać całą zawartość słoiczka, nie doprowadzać do zagotowania. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartosc energetyczna: 110 kJ / 26 kcal Tłuszcz: 0,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,1 g Weglowodany: 2,9…

  • FASOLKA KIDNEY W ZALEWIE BIO 360 g (240 g) (SŁOIK) – BIO PLANET

    5,94 

    SKŁADNIKI fasolka kidney*, woda, sól (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPIS Może stanowić dodatek do zimnych lub ciepłych dań. W przypadku spożycia na ciepło podgrzać całą zawartość słoiczka, nie doprowadzać do wrzenia. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 423 kJ / 100 kcal Tłuszcz: 0,4 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,1 g Węglowodany: 13 g w…

  • FASOLKA ADZUKI W ZALEWIE BEZGLUTENOWA BIO 400 g (240 g) (PUSZKA) – AMAIZIN

    5,18 

    SKŁADNIKIfasolka adzuki* (60 %), woda, sól morska (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISProdukt nadaje się do bezpośredniego spożycia. Produkt sterylizowany. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna: 365 kJ / 87 kcal Tłuszcz: 0,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,1 g Węglowodany: 12,4 g w tym cukry: 1,0 g Białko: 4,9 g Sól: 0,93 g ZALECANE…

  • FASOLA CZARNA W ZALEWIE BEZGLUTENOWA BIO 400 g (240 g) (PUSZKA) – AMAIZIN

    4,90 

    SKŁADNIKIfasola czarna* (60 %), woda, sól morska (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPIS Gotowa do spożycia fasolka. Idealna do dań meksykańskich. Produkt sterylizowany. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 365 kJ / 87 kcal Tłuszcz: 0,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,1 g Węglowodany: 12,4 g w tym cukry: 1,0 g Białko: 4,9 g Sól: 0,93…

  • FASOLA MASŁOWA W ZALEWIE BIO 400 g (240 g) (PUSZKA) – LA BIO IDEA

    5,36 

    SKŁADNIKIfasola MASŁOwa*, woda, sól morska (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPIS Produkt sterylizowany. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 399 kJ / 95 kcal; Tłuszcz: 0,6 g; w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,1 g Węglowodany: 13 g; w tym cukry: 0,7 g Błonnik: 6,1 g Białko: 6,3 g; Sól: 0,6 g ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym…

  • FASOLKA CZERWONA KIDNEY W ZALEWIE BIO 400 g (240 g) (PUSZKA) – LA BIO IDEA

    4,86 

    SKŁADNIKIczerwona fasola, woda, sól (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPIS Produkt sterylizowany. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWarość energetyczna: 425 kJ / 101 kcal Tłuszcz: 0,6 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g Węglowodany: 13,6 g w tym cukry: 1,2 g Błonnik: 6,2 g Białko: 7,2 g; Sól: 0,6 g ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i…

  • CIECIERZYCA W ZALEWIE BIO 400 g (240 g) (PUSZKA) – LA BIO IDEA

    4,86 

    SKŁADNIKIciecierzyca*, woda, sól (*certyfikowany składnik ekologiczny) WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 515 kJ / 123 kcal Tłuszcz: 2,6 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,4 g Węglowodany: 15,8 g w tym cukry: 0,3 g Błonnik: 4,8 g Białko: 6,6 g Sól: 0,63 g ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

  • SOCZEWICA W ZALEWIE BIO 360 g (210 g) – BIO PLANET

    7,11 

    SKŁADNIKI soczewica*, woda, sól, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy (*certyfikowany składnik ekologiczny). OPIS Produkt gotowy do spożycia po podgrzaniu. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna – 470 kJ / 112 kcal Tłuszcz – 0,8 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0,1 g Węglowodany – 15,6 g w tym cukry – 0,2 g Błonnik – 5,8…

  • CIECIERZYCA W ZALEWIE BIO 350 g (220 g) (SŁOIK) – BIO PLANET

    5,49 

    SKŁADNIKI ciecierzyca*, woda, sól morska (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPIS Może stanowić dodatek do zimnych lub ciepłych dań. W przypadku spożycia na ciepło podgrzać całą zawartość słoiczka, nie doprowadzać do zagotowania. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartosc energetyczna: 532 kJ / 127 kcal Tłuszcz: 2,7 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3 g Weglowodany: 15 g…

  • FASOLA BORLOTTI W ZALEWIE BIO 400 g (240 g) (PUSZKA) – LA BIO IDEA

    5,13 

    SKŁADNIKIfasolka Borlotti* (60 %) woda, sól (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISEkologiczna brązowa fasola borlotti. Gotowa do podania jako posiłek na gorąco. Idealnie pasuje jako również dodatek do sałatek. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 398 kJ / 95 kcal Tłuszcz: 0,7 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,1 g Węglowodany: 12,3 g w tym cukry: 0,5…