Wyświetlanie wszystkich wyników: 21

  • BUDYŃ O SMAKU WANILIOWYM BIO 38 g – BIO PLANET

    1,76 

    SKŁADNIKIskrobia*, naturalny aromat, wanilia Bourbon* (0,1 %), kurkuma mielona* (*certyfikowany składnik ekologiczny). OPISBudyń o smaku waniliowym w proszku z dodatkiem wanilii Bourbon. Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry. SPOSÓB PRZYGOTOWANIAZ 0,5 l MLEKA lub napoju roślinnego odlej 1/2 szklanki, wsyp do niej zawartość opakowania oraz 25 g cukru (ok. 1,5 łyżki), a następnie dokładnie…

  • BUDYŃ O SMAKU MALINOWYM BIO 38 g – BIO PLANET

    2,34 

    SKŁADNIKIskrobia*, maliny liofilizowane* (5,3 %), burak czerwony w proszku*, naturalny aromat (*certyfikowany składnik ekologiczny). OPISBudyń o smaku malinowym w proszku z dodatkiem liofilizowanych malin. Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry. SPOSÓB PRZYGOTOWANIAz 0,5 l MLEKA lub napoju roślinnego odlej 1/2 szklanki, wsyp do niej zawartość opakowania oraz 25 g cukru (ok. 1,5 łyżki), a…

  • BUDYŃ O SMAKU CZEKOLADOWYM Z ŻURAWINĄ BIO 40 g – BIO PLANET

    1,94 

    SKŁADNIKIskrobia*, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu* (17,5 %), żurawina liofilizowana* (2,5 %) (*certyfikowany składnik ekologiczny). OPISBudyń o smaku czekoladowym w proszku z dodatkiem liofilizowanej żurawiny. Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry. SPOSÓB PRZYGOTOWANIAZ 0,5 l MLEKA lub napoju roślinnego odlej 1/2 szklanki, wsyp do niej zawartość opakowania oraz 25 g cukru (ok.1,5 łyżki), a…

  • BUDYŃ WANILIOWY BEZGLUTENOWY BIO 40 g – AMYLON

    2,70 

    SKŁADNIKIskrobia kukurydziana*, mielona wanilia Bourbon* (1,5 %), naturalny aromat waniliowy (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPIS Produkt bezglutenowy. Budyń można przygotować także przy użyciu różnych typów MLEKA (np. owczego, koziego) oraz napojów (np. sojowego, ryżowego). SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Z ½ l zimnego MLEKA (1,5 % tłuszczu) odlać ½ szklanki. Do pozostałego MLEKA dodać 2 łyżki cukru (40 g)…

  • BUDYŃ CZEKOLADOWY BEZGLUTENOWY BIO 40 g – AMYLON

    2,48 

    SKŁADNIKIskrobia kukurydziana*, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu* 20 % (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPIS Produkt bezglutenowy. Budyń można przygotować także przy użyciu różnych typów MLEKA (np. owczego, koziego) oraz napojów (np. sojowego, ryżowego). SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Z ½ l zimnego MLEKA (1,5 % tłuszczu) odlać ½ szklanki. Do pozostałego MLEKA dodać 2 łyżki cukru (40…

  • BUDYŃ RYŻOWY Z JABŁKIEM I CYNAMONEM BEZGLUTENOWY BIO 40 g – AMYLON

    3,24 

    SKŁADNIKIskrobia ryżowa*, suszone jabłka* (8 %), mielony cynamon* (3 %) (*certyfikowany składnik ekologiczny) SPOSÓB PRZYGOTOWANIAZ ½ l zimnego MLEKA (1,5 % tłuszczu) odlać 350 ml do garnka, dodać 1 łyżkę cukru (20 g) i pozostawić do zagotowania. Do pozostałego MLEKA wsypać zawartość torebki i dobrze wymieszać. Do gotującego się MLEKA wlać rozrobiony z mlekiem budyń,…

  • BUDYŃ MORELOWY BEZGLUTENOWY BIO 40 g – AMYLON

    2,92 

    SKŁADNIKIskrobia kukurydziana*, suszone morele* (8 %), aromat naturalny morelowy (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPIS Produkt bezglutenowy. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Z ½ l zimnego MLEKA (1,5 % tłuszczu) odlać ½ szklanki. Do pozostałego MLEKA dodać 2 łyżki cukru (ok. 40 g) i pozostawić do zagotowania. Do ½ szklanki MLEKA wsypać zawartość torebki i dobrze wymieszać. Do gotującego się…

  • BUDYŃ TRUSKAWKOWY BEZGLUTENOWY BIO 40 g – AMYLON

    2,92 

    SKŁADNIKIskrobia kukurydziana*, suszone truskawki* (6 %), sproszkowany burak czerwony*, naturalny aromat truskawkowy (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISProdukt bezglutenowy. Budyń można przygotować także przy użyciu różnych typów MLEKA (np. owczego, koziego) oraz napojów (np. sojowego, ryżowego). Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Z ½ l zimnego MLEKA (1,5 % tłuszczu) odlać 350 ml szklanki….

  • GALARETKA O SMAKU WIŚNIOWYM BEZGLUTENOWA BIO 40 g – AMYLON

    3,24 

    SKŁADNIKIcukier*, substancja żelująca: agar*, sproszkowany burak czerwony*, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, naturalny aromat(*certyfikowany składnik ekologiczny) SPOSÓB PRZYGOTOWANIAZawartość torebki wsypać do 250 ml zimnej wody i wymieszać. Gotować przez 1-2 minuty, cały czas mieszając. Odstawić do lodówki, aby galaretka stężała. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 1579 kJ/372 kcal Tłuszcz: 0 g w tym kwasy tłuszczowe…

  • GALARETKA O SMAKU CYTRYNOWYM BEZGLUTENOWA BIO 40 g – AMYLON

    3,24 

    SKŁADNIKIcukier*, substancja żelująca: agar*, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, aromat naturalny*, kurkuma mielona* (*certyfikowany składnik ekologiczny) SPOSÓB PRZYGOTOWANIAZawartość torebki wsypać do 250 ml zimnej wody i wymieszać. Gotować przez 1-2 minuty, cały czas mieszając. Odstawić do lodówki, aby galaretka stężała. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna – 1582 kJ / 382 kcal Tłuszcz – 0 g…

  • GALARETKA O SMAKU POMARAŃCZOWYM BEZGLUTENOWA BIO 40 g – AMYLON

    3,24 

    SKŁADNIKIcukier*, substancja żelująca: agar*, sproszkowany burak czerwony*, kurkuma mielona*, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, naturalny aromat (*certyfikowany składnik ekologiczny) SPOSÓB PRZYGOTOWANIAZawartość torebki wsypać do 250 ml zimnej wody i wymieszać. Gotować przez 1-2 minuty, cały czas mieszając. Odstawić do lodówki, aby galaretka stężała. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 1574 kJ/370 kcal Tłuszcz: 0 g w…

  • KISIEL O SMAKU OWOCÓW LEŚNYCH Z OWOCAMI JAGODOWYMI BIO 38 g – BIO PLANET

    2,02 

    SKŁADNIKIskrobia*, owoce jagodowe* 3,7 % (sok z aronii w proszku*, liofilizowana jeżyna* i czarna porzeczka*), regulator kwasowości: kwas cytrynowy, burak czerwony w proszku*, naturalny aromat (*certyfikowany składnik ekologiczny). SPOSÓB PRZYGOTOWANIAz 0,5 l zimnej wody odlać ½ szklanki, wsypać do niej zawartość torebki i dobrze rozmieszać. Do reszty wody dodać 50 g cukru (ok. 2,5 łyżki)…

  • KISIEL O SMAKU CYTRYNOWYM Z RABARBAREM BIO 38 g – BIO PLANET

    2,02 

    SKŁADNIKIskrobia*, rabarbar liofilizowany* 2,6 %, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, naturalny aromat, kurkuma mielona* (*certyfikowany składnik ekologiczny) SPOSÓB PRZYGOTOWANIAz 0,5 l zimnej wody odlać ½ szklanki, wsypać do niej zawartość torebki i dobrze rozmieszać. Do reszty wody dodać 50 g cukru (ok. 2,5 łyżki) i zagotować. Do gotującej się wody wlać rozpuszczony proszek. Gotować jeszcze przez…

  • BUDYŃ RYŻOWY Z DYNIĄ O SMAKU BANANOWYM BEZGLUTENOWY BIO 40 g – AMYLON

    3,24 

    SKŁADNIKIskrobia ryżowa* (95,6 %), suszona dynia* (3,6 %), naturalny aromat (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISProdukt bezglutenowy. Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry. SPOSÓB PRZYGOTOWANIAZ ½ l zimnego MLEKA (1,5 % tłuszczu) odlać 350 ml do garnka, dodać 1 łyżkę cukru (20 g) i pozostawić do zagotowania. Do pozostałego MLEKA wsypać zawartość torebki i dobrze wymieszać….

  • BUDYŃ RYŻOWY MALINOWY BEZGLUTENOWY BIO 40 g – AMYLON

    3,24 

    SKŁADNIKIskrobia ryżowa* (89,7 %), maliny sproszkowane* (4,5 %), suszone buraki czerwone* (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISProdukt bezglutenowy. Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry. SPOSÓB PRZYGOTOWANIAZ ½ l zimnego MLEKA (1,5 % tłuszczu) odlać 350 ml do garnka, dodać 1 łyżkę cukru (20 g) i pozostawić do zagotowania. Do pozostałego MLEKA wsypać zawartość torebki i dobrze…

  • KISIEL O SMAKU WIŚNIOWYM BEZGLUTENOWY BIO 30 g – AMYLON

    1,40 

    SKŁADNIKIcukier*, skrobia ziemniaczana*, sproszkowany burak czerwony*, aromat wiśniowy, kwas (kwas jabłkowy), kwas askorbinowy (witamina C) (*certyfikowany składnik ekologiczny) SPOSÓB PRZYGOTOWANIAZawartość torebki (30 g) zalać 180 ml wrzątku i dokładnie mieszać przez ok. minutę. Spożyć od razu po przygotowaniu. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna – 1659 kJ / 390 kcal Tłuszcz – 0 g w…

  • KISIEL O SMAKU TRUSKAWKOWYM BEZGLUTENOWY BIO 30 g – AMYLON

    1,40 

    SKŁADNIKIcukier*, skrobia ziemniaczana*, sproszkowany burak czerwony*, kurkuma mielona*, kwas (kwas jabłkowy), aromat truskawkowy, kwas askorbinowy (witamina C) (*certyfikowany składnik ekologiczny) SPOSÓB PRZYGOTOWANIAZawartość torebki (30 g) zalać 180 ml wrzątku i dokładnie mieszać przez ok. minutę. Spożyć od razu po przygotowaniu. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 1663 kJ / 391 kcal Tłuszcz: 0 g w…

  • KISIEL O SMAKU CYTRYNOWYM BEZGLUTENOWY BIO 30 g – AMYLON

    1,40 

    SKŁADNIKIcukier*, skrobia ziemniaczana*, kwas (kwas jabłkowy), aromat cytrynowy, kurkuma mielona*, kwas askorbinowy (witamina C) (*certyfikowany składnik ekologiczny) SPOSÓB PRZYGOTOWANIAZawartość torebki (30 g) zalać 180 ml wrzątku i dokładnie mieszać przez ok. minutę. Spożyć od razu po przygotowaniu. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 1667 kJ / 392 kcal Tłuszcz: 0 g w tym kwasy tłuszczowe…

  • BUDYŃ O SMAKU ŚMIETANKOWYM BEZGLUTENOWY BIO 40 g – AMYLON

    2,48 

    SKŁADNIKIskrobia kukurydziana*, naturalny aromat śmietankowy, kurkuma mielona* (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPIS Produkt bezglutenowy. Budyń można przygotować także przy użyciu różnych typów MLEKA (np. owczego, koziego) oraz napojów (np. sojowego, ryżowego). SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Z ½ l zimnego MLEKA (1,5 % tłuszczu) odlać ½ szklanki. Do pozostałego MLEKA dodać 2 łyżki cukru (ok. 40 g) i pozostawić…

  • GALARETKA O SMAKU TRUSKAWKOWYM BEZGLUTENOWA BIO 40 g – AMYLON

    3,24 

    SKŁADNIKI cukier*, substancja żelująca: agar*, sproszkowany burak czerwony*, kwas: kwas jabłkowy, naturalny aromat truskawkowy, kurkuma mielona* (*certyfikowany składnik ekologiczny) SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Zawartość torebki wsypać do 250 ml zimnej wody i wymieszać. Gotować przez 1-2 minuty, cały czas mieszając. Odstawić do lodówki, aby galaretka stężała. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna – 1587 kJ/373 kcal…

  • BUDYŃ Z HERBATĄ MATCHA O SMAKU ANANASOWYM BEZGLUTENOWY BIO 40 g – AMYLON

    3,15 

    SKŁADNIKIskrobia kukurydziana*, zielona herbata matcha* 5 %, naturalny aromat ananasowy (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPIS Produkt bezglutenowy. SPOSÓB PRZYGOTOWANIAZ ½ l zimnego MLEKA (1,5 % tłuszczu) odlać ½ szklanki. Do pozostałego MLEKA dodać 2 łyżki cukru (40 g) i pozostawić do zagotowania. Do ½ szklanki MLEKA wsypać zawartość torebki i dobrze wymieszać. Do gotującego się MLEKA…